понеділок, 16 червня 2008 р.

Зашків 2008

Загалом що то є(було):

"13–15 червня 2008 року Львівська обласна державна адміністрація, управління усправах сім’ї та молоді проводять Молодіжний фестиваль "Зашків–2008", який відбудеться в селі Зашків Жовківського району Львівської області. Даний захід проходить в рамках святкування Дня молоді та приурочений до 117-ї річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця.

Фестиваль, який вже став традиційним, має на меті виховання молоді в дусі національних традицій та патріотизму, формування свідомої громадянської позиції, сприяє налагодженню дружніх відносин між лідерами та представниками молодіжних громадських організацій обласного та всеукраїнського рівня, створює умови для розвитку молодіжного руху."

"...загалом програма налічує цілу купу фестивальних заходів, як у день, так і вночі. Завершиться Зашків-2008 ґала-концертом, у якому візьмуть участь відомі барди та лауреати конкурсів авторської пісні. Особливим гостей на дійстві буде гурт Гайдамаки з Києва, на який покладена місія поставити забаві яскраву крапку. "

Підбірку фото можна глянути тут

Коротко враження. По прибутті ми б одразу як "організовані" вибрали собі найкраще місце для намету але організатори направили нас у сектор нумер одинадцять. "Передостанній отуди" :). Ми його одразу знайшли тільки потім він виявився 9-им. Тільки прийшли на місце одразу почався дощ, так що намет розкладали у пришвидшеному режимі і якщо враховувати, що його ще ні разу не розкладали(тільки придбали) всі деталі одразу ставали на свої місця.

Наперед знали, що вживання алкогольних напоїв заборонено, і як же я зрадів побачивши намет "першої приватної броварні". Слина текла поперед мене і яке було моє розчарування коли виявилося, що перша приватна варить не лише пиво, а ще й квас. Ну квас то й квас. Як сказав хлопака, що стояв біля нас, після 5-ти келихів квасу у туалет хочеться так само як і від пива :)(потім ми таки знайшли його, хоча казали під пазухами продавців воно і так було).


По приходу прочитали програму виступів на фест. Зрадів коли побачив "ВОДУ" але рано. Програму абсолютно зірвали, замість того щоби пустити на сцену заплановані гурти, на сцені у другий день були ті ж що і в перший: учасники срібної підкови та барди. Гурти пустили лише зовсім під вечір, а тому багато хто виступити не зміг. Шкода та що поробиш, чия то вина не знаю, можливо самі виконавці не змогли виступити. Із тих хто виступав дехто таки сподобався, але всі таки чекали феєрію під назвою "Гайдамаки"

Готувалися вони досить довго, але скажу чесно воно було того варте. Вони таки зробили яскраву крапку у цьому фесті, а як на мене то просто усіх порвали. По приїзді під впливом фесту витягнув усю їхню дискографію.

Тепер час очікування "Славське" та "Підкамінь" і надія, що підкамінь таки перенесуть інакше вони будуть справжніми підрахуями(по іншому не назвеш)

1 коментар:

RredCat сказав...

І короткі враження про фест, - будуть