вівторок, 25 серпня 2009 р.

Фестиваль Захід 2009

Фото пізніше, але є навіть краще: запальне відео :). Зняли на камеру якихось хлопак, що відривались під гурт Сонцекльош.



Перший фестиваль де останній день феста не припав на останній вихідний день, що є досить добре, оскільки можна почути всю програму і ще відпочити в останній вихідний. Але цього року мабуть таки не судилося щоби пройшов фест де виступили усі на кого чекали. На жаль з вини організаторів не виступила Карпа, також не послухав Гапочки :(. Повідомили про це досить підступно, під вечір другого дня, коли народ, не почувши їх у перший день, і маючи надію що вони виступлять у другий, придбали квитки на другий день фестивалю. Ще один мінус, мабуть організаторам ніхто не розповів що таке смітник, бо їх взагалі не було на території фестивалю.

Але це не завадило добре відпочити, покупатися, послухати музики, потанцювати :). Також не обійшлося без того щоби повештатись за територією фестивалю, нарвати грушок та яблук у садку що був неподалік, не досить стиглі, але за ненаявності інших пішли добре.

Загалом все було досить файно, крім підгорілої пшеничної каші.

1 коментар:

yAnTar сказав...

О і я був на Заході.
Відірвався класно, особливо під Los Colorados, Фліт і Ot Vinta.